Pages

Saturday, July 26, 2014

Dissolving Illusions

Saimi löi käteen oivallisen kirjan rokotteista, ja samalla koko allopaattisen lääketieteen "unohdetusta" historiasta.

Saimi ja Samuli ovat tuoneet Suomeen Suzanne Humphriesin luennoimaan rokotteista, ja nyt syyskuussa tuovat uudestaan.Minulle formaldehydin, metyylielohopean, alumiinin yms. myrkkykoktailin piikittäminen on ollut luotaantyöntävä ajatus jo noin kymmenen vuoden ajan, suunnilleen siitä asti kun luontaisterveyden maailmankuva alkoi tulla tutuksi. Suzanne kuvaa asian osuvasti Radio Rockin haastettelussa. Viime aikoina on alkanut vaikuttaa jopa siltä, että rokotteet ovat se, millä nykyihmisten elinikäinen lääkeyhtiö-asiakkuuskierre aloitetaan - eikä sattumalta, vaan maailman isoimmat ja poliittisesti vaikutusvaltaisimmat korporaatiot tottakai tietävät mitä tekevät (tuskin vahingossa olisivat asemansa saavuttaneet). Annetaan asiantuntijoiden puhua, tässä lainauksia kirjasta minun melko vapaasti suomentamana:

Ensi kerran kun olet lääkärissä ja kerrot epäileväsi rokotteiden turvallisuutta, ja sinulle sanotaan "vain lääkärit voivat ymmärtää, luota meihin..." ota huomioon, ettei myöskään lääkärille rokotteiden kyseenalaistaminen ole yhtään sen sallitumpaa" :) Niinpä: rokotteista ei moni puhu, samasta syystä kuin moni ei kovin julkisesti viitsi vaikkapa Sisilian saarella huudella mafiastakaan.

Kirja kertoo kymmenien sivujen verran 1800-luvun oloista; kuinka yleisiä kaikenlaiset taudit olivat (ennen rokotusten keksimistä) - ja tautien määrä ei johtunut rokotteiden puutteesta :) Vaan karmeista kaupunkioloista. Teollistumisen (ja siihen liittyvän kaupungistumisen) alkuaika oli jotain, mitä ei onneksi tarvinnut henkilökohtaisesti olla kokemassa. Se, mikä oli jo ihan perus siisteyden ja muiden nykyään itsestäänselvien edistysaskelien ansiosta, on jälkeenpäin laskettu rokotteiden ansioksi. Yleensä rokote on tullut kuvioon vasta siinä vaiheessa, kun kyseinen tauti on jo ehtinyt muutenkin hävitä murto-osaan.


"Kun alkuasuasukkaat alkoivat käyttää valloittajan vaatteita ja juoda heidän viskiään, alkoi terveys luhistua."

Ei ihmisten oikeasti kuuluisi sairastella villieläimiä enempää - ja oikeilla keinoilla ei senkään vertaa.Pari osuvaa lainausta:

"Kukaan ei ole kyllin hyvä hallitsemaan toista ihmistä, ilman toisen suostumusta."
 - Abraham Lincoln

"Lainsäädännön ei tule pakottaa ketään lääketieteelliseen toimenpiteeseen, eikä myöskään johonkin tiettyyn tieteelliseen teoriaan."
 - Professori F.W. Nyman, 1800-luvulla


"Ei ole yllätys, että terveys paranee kun lakataan käyttämästä laimennettua viemärijätettä perusjuomana."
 - Dr. Thurman Rice, 1932 (eli on muitakin tekijöitä kuin rokotteet, jotka ovat vähentäneet tauteja)

"Ennen valkoisen miehen tuloa meillä oli hyvä terveys eikä mitään tauteja."
 - aboriginaali nainen


Vapaamuotoisesti käännettynä sivulta 336:

"Kun akateemisen tutkimuksen tarkoitus on vaalia yhteistyön henkeä, kenenkään ei sallita purra ruokkivaa kättä.

Ollakseen hyödyksi kansalle, valtiollisten suositusvirastojen tulisi olla itsenäisiä suurteollisuuden vaikutuksesta. Mutta silloin he joutuisivat eristäytymään eivätkä saisi olennaista tietoa juuri mistään.

Niin kauan tämä akatemian, valtiohallinnon ja suur- (tässä tapauksessa rokote-) teollisuuden epäpyhä liitto on voimassa, jokaisen oma terveys ja lastenkin turvallisuus on oman tutkimuksen ja harkinnan varassa."


S. 397:
"Ravintoarvot tänä päivänä saattavat vaikuttaa vajailta... mutta 1800-luvun teollistuvissa kaupungeissa, kun tautikuolleisuus oli melkein kymmenen kertaa korkeampi, ravinnepuutokset olivat vielä valtavasti vakavampia. Kaiken kaikkiaan koko yhteiskunta on paljon paremmin ravittu tänä päivänä, verrattuna toissavuosisadan tyypillisiin (kaupunki)oloihin."


"Toivoisin, että kollegani, jotka niin pitkäpiimäisen vaikeaselkoisesti puhuvat tämänkin taudin hoidosta, tunnustaisivat että ruoho niityillä, kaikessa vaatimattomuudessaan, on heidän hienostelevaa viisauttaan ja ylivertaisia ihmelääkkeitään voimallisempi parantaja."
 - Abraham Bogaert, vuonna 1711


Voiko mikään auttaa malariaan?
"Jo toissavuosisadan vaihteessa huomattiin, että kanelitarhoissa työskenteleviin ei malaria tarttunut."


Samoihin aikoihin, jo yli sata vuotta sitten, Suomessa hiljattain kielletystä kolloidihopeasta sanottua:

"Kolloidihopean ominaisuutena on tappaa ja tuhota kaikki patogeeniset bakteerit, mikäli ne ovat päässeet verenkiertoon läpi luonnollisten esteiden - ja luultavasti jopa neutralisoida niiden tuottamat toksiinit.
... loistava tulevaisuus on luvassa tälle uudelle hoitomuodolle, joka on yksi luotettavimpia apuja septisiin haavoihin ja infektioihin."
(harmi, muttei yllätys, että sen jälkeen suosiotaan ovat nostaneet vain lähinnä patentoitavissa olevat asiat joita voi monopolilainsäädännön turvin kaupata monopolihintaan :)


Kirjan oivallinen loppukaneetti, vapaasti suomennettuna:
"Kansalaiset on johdatettu uskomaan maailman olevan vaarallinen paikka, ja vain valtioden ja muiden hierarkkisten jätti-instituutioiden kykenevän tarjotamaan turvaa kaaoksen keskellä - koska ne ovat isompia ja viisaampia kuin ihmisenkokoisemmat yhteisöt. Ja tämä 'suoja' perustuu aina sääntöihin ja rajoituksiin - jotka koskevat sitten jokaista, alueiden, suhteiden, tilanteiden, tarpeiden ja yksilöiden itsestäänselvistä eroista riippumatta. Ne jotka uskovat ylhäältasaneltuun sääntösysteemiin, menettävät luottamuksen itseensä, omiin kykyihinsä, toisiinsa, ja lopulta luovuttavat myös ajattelunsa ja päätöksentekonsa systeemin harteille.

Lääkärit toimivat tyypillisesti samoin. Itsenäinen ajattelu ulkoistetaan yleisestihyväksytyille teksteille, neuvottelukunnille ja traditioille jotka vaihtelevat kunkin aikakauden poliittisten tuulahdusten mukaan.

Kukaan - edes kaikkein koulutetuin immunologi - ei kykene ymmärtämään tahi kuvaamaan kaikkea mitä ihmiskehossa tapahtuu rokotuksen jälkiseurauksena. Jos lääkärit tietäisivät, miten vähän tänä päivänä rokotteista tiedetään ja immunnijärjestelmästä ymmärretään, heillä olisi suoranainen velvoite kertoa potilaallekin ettei näitä asioita oikeasti vielä tiedetä."Kirjan voi hakea omakseen Pur Terveyskaupasta Tavastian naapurissa. Tai tilata sähköpostilla saimi_rautavaara@hotmail.com , jolloin kirjan lähettäminen maksaa 11€ (se on aika iso järkäle, ja Itellan hinnoissa tuntuu lainsäädännölläsuojeltu monopoliasema, ihan kuin junalipuissakin). Kirjan hinta on 25€, ja se summa menee kokonaan kirjoittajille (Suzanne, ja Roman Bystrianyk).

Mikäli aihe kiinnostaa, lisää voi kotimaankielellä lukea vaikkapa näistä:
Rokotusinfo.fi
Antti Heikkilän rokotus-artikkelit


No comments:

Post a Comment